Bitcoin.nl

Laatste nieuws

Niet vergeten: De Bitcoin Show

dbslogo

Iedere week op woensdag is het weer zover: een nieuwe aflevering van De Bitcoin Show. Inmiddels is het alweer een jaar geleden dat deze Nederlandstalige Bitcoin-only podcast van start ging en wij er voor het laatst over berichtten. Sindsdien voorziet de podcast de Nederlandse community iedere week van de laatste inzichten en nieuwtjes. Hoog tijd om ze nog eens onder de aandacht te brengen.

De Bitcoin Show is 's Nederlands enige echte Bitcoin-only podcast, waar iedere week de laatste ontwikkelingen, nieuwtjes en inzichten op het gebied van Bitcoin onder de aandacht worden gebracht op een manier die voor een breed publiek toegankelijk is.

Daarbij is er niet alleen aandacht voor de techniek, maar ook voor de economische en maatschappelijke rol van Bitcoin op het wereldtoneel. De podcast bestaat ruim een jaar en telt inmiddels 55 afleveringen die te bekijken zijn via YouTube of te beluisteren via populaire podcastkanalen. Iedere woensdag is er een nieuwe aflevering.

Down the rabbit hole

Voor sensatie en prijsspeculatie ben je bij De Bitcoin Show aan het verkeerde adres. De Bitcoin Show duikt in plaats daarvan dieper in op de materie en belicht juist de andere kant van Bitcoin. Voor als je wil weten wat er écht speelt.

Host Boris van de Ven (GameKings) neemt je daarvoor mee down the rabbit hole samen met Bitcoinveteraan Jan-Willem Burgers (Capgemini) en Bitcoinjournalist Aaron van Wirdum (Bitcoinmagazine.com).

Boven: de nieuwste aflevering van De Bitcoin Show

Met interessante gasten zoals Willem Middelkoop, Sjors Provoost, PlanB, WhalePanda, Thomas Bollen en allerlei insiders uit de Bitcoinsector is dit een podcast om wekelijks naar uit te kijken. Dat het inmiddels is uitgegroeid tot een podcast van formaat bleek ook wel tijdens de Bitcoin Halving Live stream; die zat tot de nok toe vol met kopstukken uit de Nederlandse Bitcoincommunity.

De Bitcoin Show heeft bovendien een actieve community via Telegram, waar iedereen welkom is. Volgens sómmige geruchten zouden daar zelfs de meest intelligente Bitcoiners van Nederland rondhangen...


Neem ook eens een kijkje op de website van De Bitcoin Show of volg ze via social media!