17+21 Maart '17: Bitcoin workshops

cjvlwaaisbqg De eerste Technical Bitcoin & Blockchain workshops van 2017. In 2016 hebben we de eerste workshop van Bitcoinference.com gehost. Dit is ons goed bevallen en we zetten dit door in 2017.

Deze editie zal dus ook plaatsvinden op het kantoor van Bitonic te Baarn. De eerste workshop is op vrijdag 17 maart 2017 met als gast David Vorick. De tweede workshop zal plaatsvinden op 21 maart 2017 met als gast Paul Sztorc. Verderop in dit artikel meer informatie over beide gasten.

Details;

  • Datum: vrijdag 17 maart en dinsdag 21 maart 2017
  • Tijd: 10:00 - 18:00u
  • Locatie: Oude Utrechtseweg 17C, Baarn
  • Prijs: 0,1249 BTC per dag of 0,1749 BTC voor beide dagen
  • Korting: Studenten krijgen 50% korting
  • Inclusief: Lunch, koffie, thee en warme maaltijd

Aanmelden kan via hier


vorick David Vorick @DavidVorick

David is Bitcoin enthousiast sinds 2011, Bitcoin reasearcher sinds 2013 en werkt sinds 2014 aan zijn eigen decentrale cloud opslagplatform met een eigen Blockchain. Meer (technische) informatie over SIA vind je in deze blog.

Of bekijk zijn presentatie op Scaling Bitcoin Milaan over Braiding technieken; Braiding Techniques to Improve Security and Scaling.

Sia.tech youtube:


sztorc Paul Sztorc @Truthcoin

Paul ontdekte Bitcoin in 2011 en schrijft sinds 2014 over verschillende technieken voor Bitcoin, onderwerpen als Smart contracts, sidechains, en prediction markets komen uitgebreid aan bod. Daarnaast heeft hij Hivemind ontwikkeld: een peer-to-peer Oracle Protocol die zich richt op Prediction Markets.

Met Drivechain beschrijft Paul Sztorc uitgebreid zijn visie op de technieken van sidechains.

Interessante artikelen / websites van Paul Sztorc;


Over Bitcoinference.com

Bitcoinference organiseert sinds 2013 meetups, conferenties en workshops. Wat Bitcoinference onderscheidt is dat het veelal een technische focus heeft en daardoor ook technisch publiek aantrekt. Iets dat wij als Bitonic graag ondersteunen.

Kijk presentaties terug via het Youtube kanaal van Bitcoinference om meer te weten te komen over de werkzaamheden en de verschillende sprekers die aanwezig zijn geweest.

In het onderstaande filmpje een indruk van de vorige workshop van Bitcoinference met als gast Peter Todd: