Bitcoin.nl auteurspagina

hand of person writing 'bitcoin.nl'
Dany Wieken

Dany Wieken is in zijn studietijd in aanraking gekomen met Bitcoin. Hij heeft zijn bachelor Rechtsgeleerdheid en master Ondernemingsrecht afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vanwege zijn interesse in Bitcoin hebben zijn afstudeerscripties in het teken gestaan van het snijvlak tussen het recht en Bitcoin. Na een jaar in de advocatuur te hebben rondgelopen, is hij sinds 2021 KYC Analist en schrijver voor Bitcoin.nl bij Bitonic.

Rens Smit

Rens is de jonge hond van de bitcoin.nl redactie en schrijft over alles dat op zijn pad komt. Naast het schrijven van zijn artikelen maakt Rens ook graag Twitter draadjes.

Simon Lelieveldt (De Lelie)

Simon is expert in financiële regelgeving, betalingsverkeer en financiële geschiedenis en is inmiddels een bekende naam in de Nederlandse bitcoinwereld en een graag geziene gast bij verschillende bitcoingerelateerde podcasts.

Daan Kleiman

Daan werkt al sinds 2013 bij Bitonic en kent het klappen van de zweep dus als geen ander! Voor bitcoin.nl laat hij zijn ervaring soms spreken in de vorm van een achtergrondartikel of kijkt hij naar nieuwe technologische ontwikkelingen.

Tom Stammis

Favoriete thema's: regelgeving, politiek

Tom Stammis

Tom Stammis is sinds 2013 actief in de bitcoinwereld. Doordat de interesse groeide heeft hij de studie Fiscaal Recht achter zich gelaten om zich te focussen op Informatica. Dit met de hoop meer te kunnen begrijpen van alle technologische ontwikkelingen binnen de open source Bitcoin gemeenschap.

Marlies van der Schaar

Marlies van der Schaar studeerde Wijsbegeerte aan de Universiteit van Amsterdam en heeft een gevarieerde achtergrond in communicatie, informatica en vormgeving. Ze volgt Bitcoin sinds 2013 en is in het bijzonder gefascineerd door het potentieel van de technologie om economische en maatschappelijke verandering teweeg te brengen. Sinds 2019 is Marlies actief voor Bitonic en schrijft ze artikelen voor Bitcoin.nl.

Jeroen Rijnbout

Jeroen is momenteel niet meer werkzaam voor bitcoin.nl maar heeft in het verleden erg goede artikelen geschreven die we daarom nog steeds graag met onze lezers delen.