Test de iOS versie van Zap!

De ontwikkeling van verschillende lightning-wallets is volop in gang. Er zijn verschillende partijen die allemaal hun eigen visie van de toekomst van bitcoin aan het uitbouwen zijn, bovenop het lightning netwerk. Zo ook Zap, de iOS lightning-wallet van Jack Mallers. Het motto van Zap deelt dezelfde visie die Bitonic had met haar motto. Met het motto "bitcoin voor iedereen" wilde bitonic bitcoin voor iedereen beschikbaar maken. Dit is gelukt. Het motto van Zap luidt:

Making bitcoin usable for everyone.

Net zo belangrijk als beschikbaarheid en toegankelijkheid is de gebruiksvriendelijkheid, en hier zet het team van Zap goede stappen in. Een zeer belangrijke rol in de ontwikkeling van het lightning netwerk. In een tweet doet een van de ontwikkelaars van Zap een oproep aan enthousiaste toekomstige gebruikers om vast mee te helpen met het testen van de iOS versie van de Zap lightning-wallet.

appletest2.png

Het wachten is al een tijdje op de kant-en-klare Android en iOS wallets waarmee men zonder al te veel moeite aan de slag kan met het lightning netwerk. Dit is jouw kans om een steentje bij te dragen aan het eindproduct van Zap. Op deze pagina kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om de app te downloaden en van start te gaan met het testen. De app is zowel op testnet als op het hoofdnetwerk van bitcoin te gebruiken in combinatie met je eigen node. Vergeet niet je waardevolle feedback achter te laten.


Belangrijke thema’s in dit artikel. Klik op een thema en ontdek meer.