10 jaar Bitonic: Zoek 'Hidden Gems' en win mooie prijzen!

Bitonic, het oudste Bitcoinbedrijf van Nederland, is een nieuwe actie gestart: 'Zoek de Hidden Gems'. Sinds 5 mei bestaat de bitcoinonderneming tien jaar en dat wordt groots gevierd met productverbeteringen, innovaties en nu dus ook een ludieke treasure hunt.

Op de website van Bitonic zijn 100 'Hidden Gems' verstopt. Dit kunnen zitten onder logo's, plaatjes, woorden, letters of zelfs pixels zijn. Je vindt ze door te klikken op de plekken waar ze verstopt zijn.

De 'Gems' zijn verspreid over de gehele site en het ene cadeau is lastiger te vinden dan de ander. De prijzen verschillen daarom ook en zijn gebaseerd op de moeilijkheidsgraad van de vindbaarheid. Net als mining: hoe hoger de reward, hoe hoger de difficulty! Wees er snel bij want op=op!

De prijzenpot bestaat uit:

- 60x Limited edition 10 year Anniversary embroidered t-shirts (grijs of blauw)
- 30x Limited edition 10 year Anniversary embroidered hoodies
- 10x een hardware wallet, te kiezen uit Blockstream Jade of Coldcard Mk3

Let op: wanneer je een hidden gem hebt gevonden, heb je de keuze om het cadeau te weigeren in de hoop een 'betere' te vinden. Er geldt een maximum van één cadeau per persoon dus kies verstandig! Nadat je een Hidden Gem hebt geclaimd ontvang je het cadeau binnen enkele weken. Begin snel met zoeken op de website van Bitonic!

10 jaar Bitonic

Bitonic bestaat 10 jaar - een historische mijlpaal! In het nieuwe hoofdstuk dat wij inslaan staan productverbeteringen en innovatie centraal.

Eerder lanceerde we al een '10 jaar Bitonic'-video en het vernieuwde bitcoin.nl - hét educatieve platform voor onbegrensde bitcoinkennis. Ook implementeerde we het Lightning Network op onze exchange BL3P, waardoor stortingen en opnames van bitcoin goedkoop en razendsnel zijn. Binnenkort ook beschikbaar voor het grote publiek. Met de actie 'Hidden Gems' vieren we het ons tienjarig bestaan ook met onze community.

Lees op de jubileumpagina meer over de geschiedenis, de visie en de toekomst van Bitonic.


Belangrijke thema’s in dit artikel. Klik op een thema en ontdek meer.