Bliksemsnelle games!

De adoptie van het Lightning Netwerk kan natuurlijk niet zonder winkels die lightning-betalingen accepteren. Er komen gelukkig steeds meer winkels bij die lightning-betalingen accepteren. Zo nu ook Joltfun, een online game winkel die bitcoins en lightning-betalingen accepteert voor allerlei populaire games.

Bliksemsnelle games

Samen met de gestage groei van het netwerk groeit dus ook de lijst met winkels die lightning-betalingen accepteren. Veel van deze winkels dienen nog als 'gimmicky' testwinkels, voor de aankoop van een sticker of t-shirt, maar sommige winkels zetten al de stap richting volwaardige lightning-accepterende webshop.

Joltfun is een online webshop die bitcoin- en lightning-betalingen accepteert voor games van allerlei populaire platformen, zoals Steam, Origin, Uplay en Battle.net. Vaak zijn de games zelfs goedkoper dan op de platformen zelf.

jfgames

Als we bitcoin zien als munteenheid van het internet, dan zal de online game-industrie ongetwijfeld een van de eerste zijn waar bitcoin-betalingen breed geaccepteerd worden. Gamers zijn immers vaak jong, waardoor zij nieuwe technologieën makkelijk oppakken, en technisch handig, waardoor het gebruik van bitcoin een minder grote drempel is dan voor de gemiddelde online shopper.

Door gebruik te maken van lightning-betalingen kunnen de games (in de vorm van activatiecodes) direct worden geleverd aan de kopers; er hoeft niet gewacht te worden op bevestiging van een gewone bitcoin-betaling. Ideaal, want na aanschaf van je nieuwe game wil je natuurlijk zo snel mogelijk van start. Bekijk de video hieronder voor een demonstratie van het aankoopproces voor een kijkje in de toekomst van online betalingen. Hopelijk kunnen dergelijke webshops een hele generatie gamers inspireren en kennis laten maken met de kracht van bitcoin als online betaalmiddel.


Belangrijke thema’s in dit artikel. Klik op een thema en ontdek meer.