Waar kan ik bitcoins besteden?

Bitcoin is volgens velen het geld van de toekomst, maar vooralsnog is het niet altijd even makkelijk om bitcoins ergens uit te geven. Tenzij jouw favoriete webshop toevallig bitcoins accepteert, zul je meestal een tijdje moeten zoeken om een geschikte plek te vinden waar je ze kunt besteden.

En dat kan best een opgave zijn, want waar begin je met zoeken? Na tien jaar Bitcoin prijsbubbels en -crashes was het een komen en gaan van bedrijven waar je met bitcoin kan betalen. Veel informatie op internet is in de loop der tijd verouderd.

Het zou handig zijn als er een soort "gouden gids" was voor bedrijven die bitcoin accepteren, zodat het gemakkelijker is om bitcoin als betaalmiddel te gebruiken. Dat moeten ook de Nederlandse makers van Spending-bitcoin.com hebben gedacht.

Op Spending-bitcoin tref je namelijk een uitvoerige en actuele lijst van winkels en bedrijven waar je met bitcoin kan betalen. Handig! Het is daarbij mogelijk om bedrijven op naam te zoeken, of de lijst per categorie uit te pluizen.

Op dit moment staan er op Spending-bitcoin al ruim 900 webwinkels en andere bedrijven die bitcoin als betaalmiddel accepteren. Om zelf ook eens door te lijst te bladeren en te ontdekken waar het allemaal al mogelijk is om bitcoins te besteden kun je op deze link klikken.


Belangrijke thema’s in dit artikel. Klik op een thema en ontdek meer.