Campagne Bitonic: bitcoin voor mensen met een hobby

Bitonic startte de campagne 'Bitcoin voor mensen met een hobby'. In een chaotische cryptomarkt vol afleidingen kiest Bitonic voor eenvoud en betrouwbaarheid: geen ingewikkelde hypecoins, alleen bitcoin en alles in één app. Bitonic lanceerde gelijktijdig met de campagne ook een nieuwe merkidentiteit. 

Bitcoin is er niet alleen voor de tech-liefhebbers; het is voor iedereen. Of je nu van kattenshows, vissen of modeltreinen houdt, bitcoin kan een plek in je leven hebben zonder dat het te veel van je tijd in beslag neemt.

De nieuwe campagne benadrukt het gemak en de stabiliteit van investeren in bitcoin bij Bitonic. Met een vernieuwde website en een nieuwe app gericht op toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid is bitcoin kopen, verkopen, sparen of bewaren eenvoudiger dan ooit. Geen ingewikkelde hypecoins; alléén bitcoin en alles in één app. 


Daardoor houd je tijd over voor wat echt belangrijk is: bijvoorbeeld je hobby. De nieuwe reclamecampagne toont daarom echte mensen met uiteenlopende hobby's en laat zien hoe eenvoudig investeren in bitcoin kan zijn. 

Via online reclame en op televisie zijn de onderstaande drie video's te zien waarin Jos, Roy en Monique investeren in bitcoin, maar gewoon bezig zijn met hun hobby. 

Jos (treinen)

Roy (vissen)

Monique (katten)

Bitonic app

De Bitonic app maakt investeren in bitcoin gemakkelijk. Gericht op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid, koop of verkoop je bitcoin met slechts enkele drukken op de knop. Geen onnodige afleidingen, hypecoins of andere fratsen: alléén bitcoin. Dat geeft rust.

De Bitonic app is beschikbaar voor zowel iOS en Android en is te downloaden via de Apple App store of Google Play store. Download de app via de links en probeer het uit!

App store.       Play store

Nieuwe merkidentiteit

Gelijktijdig met de campagne 'Bitcoin voor mensen met een hobby' lanceerde Bitonic ook een nieuwe merkidentiteit. Een nieuw logo, frisse kleuren en een modern lettertype weerspiegelen de kernwaarden nóg beter: langetermijndenken en stabiliteit.


Bitonic

Bitonic is het oudste bitcoinbedrijf van Nederland en al ruim 12 jaar een haven van rust in een chaotische markt. Met technische kennis, media-aanwezigheid, sponsoring en educatieve initiatieven zoals de Bitonic Academy en bitcoin.nl, streeft Bitonic naar een beter begrip en verdere adoptie van bitcoin. 


Bekijk ook eens de documentaire '10 jaar Bitonic - het ontstaan van de Nederlandse bitcoinmarkt'.


Belangrijke thema’s in dit artikel. Klik op een thema en ontdek meer.