12 jaar Bitonic: puzzel mee en win 0,012 BTC

Bitonic bestaat vandaag 12 jaar! Dat vieren we met een puzzelactie. Volg het Bitonic kanaal op X.com, puzzel mee en maak kans op een prijs van 0,012 BTC (+/- €650). 

Het afgelopen jaar was voor zowel Bitonic als bitcoin een belangrijk jaar met nieuwe hoogtepunten. We lanceerden een nieuwe campagne, waarin we duidelijk maken hoe wij in de markt staan. Daarnaast lanceerden we de Bitonic app: bitcoin kopen, verkopen en bewaren; allemaal op één plek. Ook is het via onze nieuwe accountomgeving nu mogelijk om bitcoin te kopen zonder eigen bitcoinadres. 

Zonder bitcoin geen Bitonic. Over de kracht van bitcoin valt al lang niet meer te twijfelen en met de vierde bitcoin halving is het vijfde epoch van start gegaan. Het afgelopen jaar en de successen van de bitcoin ETF's toonden dat bitcoin niet meer is weg te denken uit de financiële wereld. 

Het komende jaar laten we opnieuw van ons horen met een overduidelijke boodschap: #bitcoin-only. Met een nieuwe campagne gaan we standvastig de strijd aan om ook het grote publiek te overtuigen dat je naast bitcoin niets anders nodig hebt: Relax met bitcoin

Zoals ieder jaar zijn we onze trouwe klanten en iedereen die ons heeft geholpen deze mijlpaal te bereiken meer dan dankbaar. We gaan het dertiende jaar trots en met volle moed tegemoet en we hopen iedereen ook dan weer van dienst te mogen zijn. 

Bitonic app: de eenvoudigste manier om bitcoin te kopen, verkopen of bewaren. Alles op één plek.

Puzzelactie: win 0,012 BTC! 

Om het twaalfjarige bestaan te vieren organiseert Bitonic een puzzelactie. Twaalf is namelijk niet alleen de leeftijd van Bitonic, maar ook het aantal woorden van een seed phrase

De komende twaalf dagen posten we daarom iedere dag een puzzel via het Bitonic account op X.com, waarbij het antwoord telkens één woord van een seed phrase is. 

Los alle twaalf puzzels op en combineer de twaalf antwoorden tot een seed phrase. Deze seed phrase verschaft je toegang tot een wallet met daarin 0,012 BTC (+/- €650). 

Als jij de juiste seed phrase raadt en zo toegang verkrijgt tot de wallet, mag je de prijs claimen en de 0,012 BTC versturen naar je eigen wallet - Your keys, your coins

Gedurende twaalf dagen posten we iedere dag een nieuwe puzzel. Abonneer je dus snel op het kanaal van Bitonic op X.com en zet je notificaties aan om als eerste op de hoogte te blijven! Succes! 


Lees de algemene voorwaarden voor de puzzelactie hier.


Belangrijke thema’s in dit artikel. Klik op een thema en ontdek meer.