Bitcoin 2023 Miami in volle gang

Op dit moment vindt in Miami de grootste Bitcoin-conferentie ter wereld plaats. Bitcoin-enthousiastelingen en tal van sprekers van over de hele wereld zijn dit weekend samengekomen om te praten over Bitcoin. Ben jij niet ter plaatse aanwezig? Niet getreurd, alles is online live te volgen.

Bitcoin 2023

Na het succesvolle evenement in Amsterdam hebben de organisatoren van 's werelds grootste Bitcoin-conferentie zich weer gericht op de editie in Miami, waar ook de conferenties van 2021 en 2022 plaatsvonden. Er worden ongeveer 15.000 aanwezigen verwacht, wat minder is dan de 35.000 deelnemers die de conferentie van 2022 trok. In Amsterdam waren er ongeveer 3.000 aanwezigen.

De sprekers dit jaar zijn echter niet minder indrukwekkend. Onder hen bevinden zich Giga Chad Michael Saylor, Saifedean Ammous en Robert F. Kennedy Junior, presidentskandidaat van de Democratische Partij.

Tijdens de editie van 2021 kondigde de Salvadoraanse president Nayib Bukele met veel enthousiasme aan dat Bitcoin in zijn land als wettig betaalmiddel zou worden erkend. Het is nog maar de vraag of er dit jaar iets vergelijkbaars zal gebeuren.

Hieronder de livestream van vandaag:


Weten hoe het er aan toe ging tijdens de editie in Amsterdam? Bekijk het verslag van de eerste en tweede dag of onze algemene sfeerimpressie.Belangrijke thema’s in dit artikel. Klik op een thema en ontdek meer.