Vooruitblik op Bitcoin Amsterdam 2023

Het grootste Bitcoinevenement van Nederland komt er weer aan. Nog een maandje wachten (12 en 13 oktober) en dan staat het evenemententerrein van de Amsterdamse Westergasfabriek opnieuw in het teken van Bitcoin. Wij kijken ernaar uit en blikken vooruit op wat we dit jaar kunnen verwachten.

Vorig jaar werd Bitcoin Amsterdam afgetrapt op de main stage van de iconische Gashouder. Met sensationele licht- en geluidseffecten werd een openingsvideo getoond en leek er een grote Bitcoinastronaut op te stijgen. Het was een heus spektakel! Bekijk hieronder de recap van Bitcoin Amsterdam 2022.

Vooruitblik op Bitcoin Amsterdam 2023

Wat kunnen we buiten duizenden Bitcoin-enthousiastelingen en een gezellige sfeer nog meer verwachten? Wederom een grote diversiteit aan sprekers, die verspreid over twee dagen en verschillende stages het zullen hebben over Bitcoin en aanverwante onderwerpen. Check hier de volledige sprekerslijst.

Ook zijn er enkele evenementen verbonden aan Bitcoin Amsterdam die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Een dag voor de conferentie, op 11 oktober om 17.00 uur: De Bitcoin Meetup in Blast Galaxy. De lekkerste kip, koud bier en retro-games. Geen betere manier om Bitcoin Amsterdam 2023 te beginnen.

Op dag 1 van Bitcoin Amsterdam, 12 oktober om 18.00 uur: Connect the World Meetup in de Braai Westerpark (op loopafstand van de conferentie). Er is een overheerlijk open buffet (€29,95 – All You Can Eat) en er komen veel gezellige Bitcoiners op af. Klinkt aanlokkelijk dus!

Een dag na de conferentie, op 14 oktober om 18.00 uur: Arnhem Bitcoin City Meetup in restaurant MeeM. Er is in Nederland geen betere plek om je Bitcoinavontuur voort te zetten dan in 'Bitcoin City' Arnhem. In de hoofdstad van Gelderland kan je op meer dan 50 plekken met bitcoin betalen! Ideaal om een heuse Bitcoinweek af te sluiten. Vergeet alleen niet van te voren je Bitcoin (Lightning) wallet te vullen via BL3P, de Bitcoin-only exchange van Bitonic.

Interessante en spraakmakende sprekers

De agenda is helaas nog niet bekend. Wel hebben we alvast een opsomming gemaakt van enkele interessante en spraakmakende sprekers. Deze waren op de vorige editie van Bitcoin Amsterdam niet aanwezig (als spreker). In de opsomming vind je ook enkele Nederlanders terug.

 • Edward Snowden
 • Balaji Srinivasan
 • Tuur Demeester
 • Robert Breedlove
 • Mark Moss
 • Peter Todd
 • Dan Held
 • Paul Buitink
 • Eva Vlaardingerbroek
 • Jeroen Blokland
 • Sam Wouters
 • Michaël van de Poppe

Nog geen kaartje?

Heb je nog geen kaartje? Ga dan naar de website van Bitcoin Amsterdam en vul tijdens het bestelproces de kortingscode SR10 in voor 10% korting! Vergeet niet de mannen van Satoshi Radio hiervoor te bedanken. Die overigens weer een mooi hoekje hebben bij het Westergasterras. Dus waar wacht je nog op? Wij van Bitcoin.nl zijn natuurlijk weer aanwezig bij het evenement en zullen opnieuw liveverslag doen.


Heb je Bitcoin Amsterdam 2022 gemist? Lees hier onze sfeerimpressie en hier onze terugblijk op 'The Euro & Bitcoin'.


Belangrijke thema’s in dit artikel. Klik op een thema en ontdek meer.